top of page
table-tennis-407491_1280.jpg

LID WORDEN

Ben je na het bekijken van onze website enthousiast geworden? Loop gerust een keer binnen op één van onze trainingsavonden.

Je kunt als niet-lid enkele keren gratis een training bijwonen of vrij spelen. Mocht je na drie keer besluiten om lid te worden van onze vereniging, dan kun je door het invullen van het inschrijfformulier je lidmaatschap starten.

Heb je verder vragen over het lidmaatschap bij Tafeltennis Goes? Neem dan contact op met één van de bestuursleden.

PROEFLID

Om kennis te maken kun je op een trainingsavond langskomen, maar het is verstandig om je eerst aan te melden voor een proeftraining zodat we je goed kunnen opvangen. Meld je door een mail te sturen aan TafeltennisGoes@Gmail.com.

Heb je nog geen batje, dan mag je er tijdelijk een van ons lenen. Wij kunnen je daarna adviseren welk batje het beste bij jou past. Ook de aanschaf hiervan kunnen we verzorgen.

We vinden het leuk als je langs komt en misschien wel lid wordt van de leukste vereniging van Goes! Dus schroom niet en kom snel een keertje langs om tafeltennis uit te proberen!

INSCHRIJVEN

Heb je al kennisgemaakt met de club en bevalt het, dan kun je lid worden door de inschrijfformulier in te vullen.

Lees voor het invullen wel de Statuten, het Huishoudelijk reglement, het Privacy beleid en Code sportief gedrag van onze vereniging. Door ondertekening van het inschrijfformulier ga je akkoord met de inhoud hiervan.

bottom of page