SPONSORBELEID

Sponsoring heeft voor alle betrokkenen een aantal voordelen. Voor bedrijven is het in hoofdzaak een commerciële beslissing. Daarom moet de sponsoring van een evenement, activiteit of organisatie mogelijkheden bieden voor merkpositionering, marketing en publiciteit.

Met sponsoring wil Tafeltennis Goes een duurzame relatie opbouwen en bedrijven de gelegenheid geven maatschappelijke betrokkenheid uit te dragen. Tafeltennis Goes wil bedrijven stimuleren en de gelegenheid geven om deel te nemen aan maatschappelijke en sport bevorderende projecten.

In het sponsorbeleid van de Tafeltennis Goes is een keuze gemaakt voor een aantal sponsor-items. Deze items zijn uitgewerkt in een overzicht hieronder, zodat geïnteresseerde bedrijven snel een keuze kunnen maken. 

Hoofdsponsor

De hoofdsponsor verbindt zijn naam aan de vereniging en is op deze wijze verzekerd van publiciteit in o.a. de media en tijdens wedstrijden en toernooien waaraan Tafeltennis Goes deelneemt.

Wat kan de hoofdsponsor van Tafeltennis Goes verwachten?

Co sponsor

De co-sponsor ondersteunt Tafeltennis Goes op diverse vlakken, zoals bij trainingen, opleidingen, ondersteuning vrijwilligers. De co-sponsor is verzekerd van publiciteit op sociale media en website.

Wat kan de co-sponsor van Tafeltennis Goes verwachten?

Materiaalsponsor

De materiaalsponsor ondersteunt Tafeltennis Goes door financiering van het beste materiaal, immers een goed trainingsklimaat zorgt voor grootse prestaties!

Wat kan de materiaalsponsor van Tafeltennis Goes verwachten?

Toernooisponsor

De toernooi sponsor draagt bij aan de kosten die gemaakt worden voor publiciteit en organisatie van onze toernooien. Denk daarbij aan bedrijfs- kampioenschap of de beste Pingponger van Goes.

Wat kan de toernooisponsor van Tafeltennis Goes verwachten?

Naast sponsoring van bovenstaande items is het ook mogelijk persoonlijk te sponsoren via donaties of de club van 50. Informeer naar de mogelijkheden!