top of page

Tafeltennis Goes verzorgt clinic tijdens de Sport Intro

Sport Intro is een organisatie die verschillende sporten aanbiedt om kinderen met een beperking op een laagdrempelige manier kennis te laten maken. Het doel is om meer mensen aan het sporten te krijgen en mogelijke doorstroom naar verschillende sporten te realiseren door mensen te enthousiasmeren.
Afgelopen vijf weken heeft tafeltennis Goes bij de Sport Intro een clinic verzorgd. Martin, René en Matthijs waren de afgelopen weken in touw om de deelnemers van de Sport Intro kennis te laten maken met Tafeltennis. Mogelijk om ze enthousiast te maken om eens te komen kijken of misschien lid te worden bij onze vereniging.
We hebben laten zien wat voor soorten tafeltennis er is. Martin heeft vooraf een aantal regels uitgelegd. Vervolgens zijn de deelnemers zelf aan de slag gegaan. De één vond het fijn om vrij te spelen. De volgende volgde een bepaald spelelement, waarbij ze met ballen pionnen moest raken. En de derde wilde aan het echte werk ruiken en speelde tegen een trainer. Dit alles stond onder leiding van de organisators van de Sport Intro: Mark Aalders en Linda Hulstein
Voor de paratafeltennis is de spoeling momenteel dun en is nieuwe aanwas meer dan welkom. Mocht u interesse hebben kunt u altijd een kijkje komen nemen. De training vindt plaats van 19.00 uur tot 20.00 uur in hal 4 van Omnium in Goes.
(tekst en foto's Matthijs Mol)

Recente blogposts

Alles weergeven

Michel Koster eindigt op de 2e plaats in Boxtel

Zondag 16 april vond het RRT tafeltennistoernooi plaats in Boxtel. Na een kopje koffie begonnen de wedstrijden. Van SGB deed Michel mee in de 5e klasse. Hier haalde hij een goede 2e plaats door slecht

Comments


bottom of page