top of page

Tafeltennis Goes introduceert laddercompetitie.

Binnen tafeltennis Goes zijn ze begonnen met de zogenaamde laddercompetitie. Deze competitie is bedoeld om het wedstrijdritme erin te houden in de competitie loze maanden.


De laddercompetitie is ingedeeld in zes rijen. Op de bovenste rij hangt 1 naam waarna er elke rij twee namen bijkomen. Iedere week mag een speler iemand uitdagen die boven hem op de ladder staat. De sterkste spelers hangen onderaan, zodat zij een grotere uitdaging hebben zich op te werken naar de top. Zo kan iedereen een poging doen om hoger in de ranking te komen. Na verloop van tijd speelt iedereen dan zoveel mogelijk tegen zijn eigen sterkte.


Vorige week zijn de eerste wedstrijden gespeeld. In het laatste kwartier mag je tegen iemand die je hebt uitgedaagd spelen. Dit om uiteraard te voorkomen dat je in één avond naar de top doorstoomt.


Reglement zie: https://www.tafeltennisgoes.nl/laddercompetitieRecente blogposts

Alles weergeven

Zondag 16 april vond het RRT tafeltennistoernooi plaats in Boxtel. Na een kopje koffie begonnen de wedstrijden. Van SGB deed Michel mee in de 5e klasse. Hier haalde hij een goede 2e plaats door slecht

bottom of page