Club van het jaar

Tafeltennis Goes is verkozen tot Club van het jaar Gemeente Goes! 

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Wij zijn hier blij mee!

4 nieuwe tafels

Van ttv Alexandria '66 hebben wij 4 gebruikte tafels overgenomen. Hier zijn wij erg blij mee. 2 tafels zijn zelfs geschikt voor rolstoeltafeltennissers. Een mooie aanwinst voor onze inclusieve vereniging.

Lidmaatschap

Iedereen die vanaf september wilt starten met tafeltennissen bij onze vereniging moet zich eerst inschrijven. Dit kan als direct lid of als proeflid. Om inzicht te krijgen in hoeveel mensen er willen komen trainen, moeten we de inschrijving wel verplichten. 

Lid worden

Proeflid worden

Feedback

Heb je iets te vertellen, wil je positieve feedback geven of gewoon zeuren, stuur een berichtje, of spreek de leiding aan. Wij worden er wijzer van en de club profiteert er ook van!

Omroep Zeeland

Omroep Zeeland is langs geweest om ons te interviewen. Ze waren benieuwd of wij in Coronatijd sporten. En natuurlijk wilden ze alles weten over de vereniging. Wesley en Robin lieten zien hoe lastig het is om buiten te tafeltennissen.... gelukkig konden we vrij snel weer naar binnen.

Link uitzending: Omroep Zeeland

Oprichting

De vereniging is opgericht! De NTTB (bond) heeft de vereniging ook toegevoegd. Tafeltennis Goes is nu één van de ruim 500 verenigingen in Nederland.

Commissies

Heb jij tijd en zin om iets te betekenen voor de vereniging. Juist nu is het interessant om je kwaliteiten in te zetten om een commissie vorm te geven. Van sponsorcommissie, activiteitencommissie tot het ietwat saaie kascontrolecommissie. 

Naast een potje tafeltennis, is dit wellicht je portie uitdaging!

Competitie

Wij zouden het super gaaf vinden als we het nieuwe seizoen kunnen starten met een competitie-team. Heb je interesse, laat het via het aanmeldingsformulier weten. We kunnen dan de team(s) gaan samenstellen.