INLEIDING

De Beste Pingponger van Goes is een initiatief van Tafeltennis Goes. Tafeltennis of pingpong, maar net hoe je het wilt noemen, is een van de meest beoefende sporten in Nederland. Maar liefst 95% van de Nederlanders heeft wel eens een batje vastgehouden: op de camping, in de woonkamer of tijdens de pauze op het werk.

 

Er zijn dus veel Goesenaren (wonend, werkend/studerend of geboren in Goes) die met enige regelmaat een batje vasthouden. De kans is groot dat jij, je buurvrouw of collega wel eens zegt dat hij het echt goed kan. Tijd dus om dat te bewijzen en op zoek te gaan naar de Beste Pingponger van Goes.

TRAININGEN

Bereid je optimaal voor op De Beste Pingponger van Goes. Er zijn speciale trainingsavonden voor alle deelnemers aan het toernooi. Tijdens deze avonden kun je alvast je eigen niveau meten tegen andere pingpongers uit Goes en werken aan je slagenarsenaal. Om mee te doen op een trainingsavond is het belangrijk dat jij je inschrijft. Dit kan onderaan deze pagina.

Wil je al eerder een balletje slaan? Dat kan op de vaste avonden bij onze vereniging. Bekijk de mogelijkheden hier.

Door je hieronder in te schrijven ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Let op: je kunt je maximaal voor twee trainingsavonden inschrijven. Dit doen wij zodat alle deelnemers kunnen trainen :-)

INSCHRIJFFORMULIER TRAININGAVOND(EN)

Je hebt je ingeschreven voor de Beste Pingponger van Goes?
Ik il mij inschrijven voor de trainingsavond(en):

Bedankt voor de inzending!